Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Kontakt os – vi er her for at hjælpe.

" Topteam leverer mekanisk konstruktion og projektledelse til vores kunder. Vi er tro mod projektet og har fuld fokus på at hjælpe vores kunder med at skabe udvikling "

Bruno Villadsen, medejer hos Topteam

Et godt samarbejde udvikler sig

 

Opgaver, der spænder fra simple til kompleks konstruktioner til beregninger, projektledelse og diverse dokumentationsopgaver er blot nogle af de opgavetype, som Topteam A/S´s tætte og langvarige samarbejde med Brødbæk & Co har budt på.

Brødbæk & Co, som tilbyder kundetilpassede komplette savværker, har mange års erfaring som leverandør af unikke maskiner og totalløsninger til savværksindustrien over hele verden.

Brødbæk og Co foretager egen projektstyrring, konstruktion samt produktion på fabrikken i Vonge, hvilket giver øget kontrol og kvalitet for virksomheden. Yderligere ses dette også som en klar fordel, da agilitet er et stort parameter, når man laver kundespecifikke specialløsninger.

Topteam blev kontaktet af Brødbæk & Co, da de søgte en samarbejdspartner med kompetente ressourcer inden for mekanisk konstruktion og beregning. Samtidigt var det vigtigt, at deres samarbejdspartner kunne levere selvstændige profiler, der kan bringe projektet fra kontor til værksted. Både i teori og i særdeleshed også i praksis. Dette samarbejde har over tid udviklet sig til også at omfatte projektledelse.

Om samarbejdet med Topteam udtaler Rolf B. Overgaard fra Brødbæk & Co.

”Vi havde behov for at vækste vores Engineering afdeling meget hurtigt, da vi havde fået fyldt ordrebogen. Vi tog fat i Topteam, da vi havde brugt dem i en af vores andre virksomheder. Fordelen var klart, at vi ikke skulle igennem lange forløb med at ansætte egne folk.  I løbet af kort tid, var vi i gang med få konstrueret maskiner. Den agilitet har vi som 100 % ordreproducerende projektvirksomhed behov for”.

Står du og mangler en sparringspartner eller specialist med solid erfaring i, at drive meget komplicerede projekter, små som store, så tøv ikke med at kontakte vores salgsteam:

Keld Sørensen på tlf.: +45 28 55 04 71 eller Brian Jensen på tlf.: +45 24 76 02 90

Vi kan tilbyde et team af højt specialiserede medarbejdere, som blandt andet er uddannede maskiningeniører, produktions teknologer, maskinmestre og industriteknikere.