Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Kontakt os – vi er her for at hjælpe.

" Topteam leverer mekanisk konstruktion og projektledelse til vores kunder. Vi er tro mod projektet og har fuld fokus på at hjælpe vores kunder med at skabe udvikling "

Bruno Villadsen, medejer hos Topteam

Fremtidssikret conveyor system


Topteam har leveret ekspertviden til løsningen af et conveyor system, som skal optimerer arbejdsgangen samt mindske opbevaringsplads, for en større servicevirksomhed.

Projektet er gennemført hos Flexitechs i Hadsten, som er en fleksibel virksomhed, der leverer conveyor løsninger til automationsindustrien. Et conveyor system er et mekanisk transportbånd, som kan flytte materialer fra én lokation til en anden.

Opgaven var, at lave et vogns- opbevarings og sorterings system, da medarbejderne i servicevirksomheden, brugte meget tid på at flytte disse vogne fra den ene ende af fabrikken til den anden. Samtidig ønskede kunden, at frigøre gulvplads, som dermed kan bruges til andre formål.

Med 4 typer vogne, som alle har forskellige dimensioner er det vigtigt, at lave et fleksibelt system, som effektivt sortere vognene, opbevare så mange som muligt, på så lidt gulvplads som muligt. Systemet skal samtidig være fremtidssikret i tilfælde af nye typer vogne.

Grundet de specielle krav krævede det speciallavet conveyorer, elevatorer og genkendelsessystem.

Om samarbejdet med Topteam udtaler Flexitechs:
”Vi kontaktede Topteam da vi manglede ressourcer til at konstruere/projektere dette anlæg grundet stor ordrebeholdning. Samtidig krævede projektet udvikling og kundetilpassede løsninger hvorfor der var mange konstruktionstimer i projektet som vi ikke havde til rådighed. Topteams udviklingsingeniør tog hurtigt hånd om projektet og har selv varetaget konstruktion, kundekontakt, værksteds- og indkøbskoordinering og generel projektledelse. Hele vejen igennem har projektet været håndteret professionelt og vi kan kun være tilfredse med forløbet.”

Står du og mangler en sparringspartner eller specialist med solid erfaring i, at drive meget komplicerede projekter, små som store, så tøv ikke med at kontakte vores salgsteam:

Keld Sørensen på tlf.: +45 28 55 04 71 eller Brian Jensen på tlf.: +45 24 76 02 90

Vi kan tilbyde et team af højt specialiserede medarbejdere, som blandt andet er uddannede maskiningeniører, produktions teknologer, maskinmestre og industriteknikere.