Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Kontakt os – vi er her for at hjælpe.

" Topteam leverer mekanisk konstruktion og projektledelse til vores kunder. Vi er tro mod projektet og har fuld fokus på at hjælpe vores kunder med at skabe udvikling "

Bruno Villadsen, medejer hos Topteam

Høje krav er ingen hindring for en specialist!


Topteam har indgået et samarbejde med Serman & Tipsmark, hvor Topteam skal hjælpe på konstruktionsdelen af et ventilprojekt samt fungerer som konstruktør i deres udviklingsafdeling..

Serman & Tipsmark er specialister indenfor hydraulik, og er bl.a. leverandør til energi, offshore, transport og industri området.

Der er tale om 5 hydraulikventiler, som skal kunne opererer under højt tryk. Ventilerne skal placeres ca. 4 km under havets overflade. For at opnå kravene, stilles der høje krav til materialer, tolerancer og overfladeråhed.

Endvidere har Topteam bl.a. lavet tre hydraulikanlæg klar til produktion. Der er tale om 1000-3200 L tanke, som er lavet i plademetal. Tanken dimensioneres ud fra den fysiske plads hos kunden, samt olievolumen. Derefter konstrueres tanken i Inventor og alt produktionsgrundlag laves derefter.

Om samarbejdet med Topteam udtaler Serman & Tipsmark:

”Vi har været glade for samarbejdet med Topteam og deres dedikerede medarbejdere. Samarbejdet var planlagt til 3 måneder men måtte forlænges da opgaverne udviklede sig, her udviste Topteam den fleksibilitet som vi ønskede, hvorved vi kunne forlænge samarbejdet to måneder mere. Alt i alt en god oplevelse for Serman & Tipsmark” udtaler Teknisk chef Henning Dybro.

Står du og mangler en sparringspartner eller specialist med solid erfaring i, at drive meget komplicerede projekter, små som store, så tøv ikke med at kontakte vores salgsteam:

Keld Sørensen på tlf.: +45 28 55 04 71 eller Brian Jensen på tlf.: +45 24 76 02 90

Vi kan tilbyde et team af højt specialiserede medarbejdere, som blandt andet er uddannede maskiningeniører, produktions teknologer, maskinmestre og industriteknikere.