Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Kontakt os – vi er her for at hjælpe.

" Topteam leverer mekanisk konstruktion og projektledelse til vores kunder. Vi er tro mod projektet og har fuld fokus på at hjælpe vores kunder med at skabe udvikling "

Bruno Villadsen, medejer hos Topteam

Intelligente logistikløsninger


Riantics A/S er en international virksomhed med mange års ekspertise indenfor udarbejdelse af intelligente og skræddersyede løsninger til optimering af intern logistik, materialehåndtering og automatisk lagringsstyring.

Riantics A/S, som tidligere hed Qubiqa, er en af de førende leverandører af automatiserede palleterings- og logistikløsninger. Riantics tilbyder specialfremstillede produkter såvel som standardprodukter: fra den patenterede Layer Picker® til mini-loadløsninger til kraner til high-bay racking og måle stationer.

Topteam har siden starten af 2018 indgået i et samarbejde med Riantics A/S om levering af ekstra ressourcer til deres konstruktionsafdeling. Riantics har haft stor succes de sidste par år, og netop den ekstra travlhed gør samarbejdet mellem Topteam ApS og Riantics A/S ekstra vigtigt, da Riantics A/S ellers ikke ville have tid og kompetencer til at nå alle opgaver. Riantics A/S har efterspurgt ressourcer med de helt rigtige kompetencer, som kan træde til og løse opgaverne fra dag 1 af, og her har Topteam ApS været i stand til at levere.

Topteams rolle er udover at hjælpe med dokumentationen også at være involveret i opstillingsprocessen i form af at konstruere i forhold til de ekstra krav og ønsker, som opstår fra kundens side, når opstillingsprocessen skrider frem. Herudover har Topteam´s rolle ligeledes været at optimere tegningsdokumentation ved eventuelle ændringer, som skal dokumenteres i opstillingsprocessen samt sørge for at projekt layout er opdateret hele tiden.

Om samarbejdet med Topteam udtaler Rasmus Tvede Pedersen fra Riantics A/S:

”Vi har været utrolig glade for de folk, der er blevet hyret ind fra Topteam. Vi har haft som krav, at Topteam kunne levere konsulenter, der kunne vores tegneprogram, og derved skabe værdi fra dag 1 af. Det at de var superbrugere af vores tegneprogram gjorde, at vi kunne gå direkte til sagen, som var at løse vores konkrete problemstillinger til rette tid”

Står du og mangler en sparringspartner eller specialist med solid erfaring i, at drive meget komplicerede projekter, små som store, så tøv ikke med at kontakte vores salgsteam:

Keld Sørensen på tlf.: +45 28 55 04 71 eller Brian Jensen på tlf.: +45 24 76 02 90

Vi kan tilbyde et team af højt specialiserede medarbejdere, som blandt andet er uddannede maskiningeniører, produktions teknologer, maskinmestre og industriteknikere.