Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Kontakt os – vi er her for at hjælpe.

 

" Topteam leverer mekanisk konstruktion og projektledelse til vores kunder. Vi er tro mod projektet og har fuld fokus på at hjælpe vores kunder med at skabe udvikling "

Bruno Villadsen, medejer hos Topteam

Når teknisk dokumentation er alt afgørende!


OMME LIFT producerer personlifte med arbejdshøjde mellem 10,5 meter og 42 meter inden for kategorierne trailerlifte og larvefodslifte. 
Ved produktion af personlifte/mandskabslifte er OMME LIFT i høj grad afhængig af, at de tekniske dokumenter er i orden, da det er altafgørende for salget af produkterne.

Topteam har leveret beregnings ekspertise til OMME LIFTs tekniske afdeling, som har udarbejdet den tekniske dokumentation for udmattelses beregninger. Udmattelses beregninger indgår som nye godkendelseskrav indenfor lifte normen.

 Det er vigtigt, at gennemskue de eksisterende tekniske dokumentationer, hvilket også foregår ved visuel undersøgelse af nogle komponenter i produktionen, og analysering af konstruktionen og materiale specifikationer efter den nye norm.

 Om samarbejdet med Topteam udtaler OMME LIFT: 
”Vi har været meget tilfreds med samarbejdet med Topteam, som leverede ekstra ingeniør kapacitet i en periode, der gav os mulighed for at reagere hurtigere. Topteam havde ingeniør med ekspertise i udmattelse som vi med fordel kunne udnytte i en periode med knappe ressourcer.”

 Står du og mangler en sparringspartner eller specialist med solid erfaring i, at drive meget komplicerede projekter, små som store, så tøv ikke med at kontakte vores salgsteam:

Keld Sørensen på tlf.: +45 28 55 04 71 eller Brian Jensen på tlf.: +45 24 76 02 90

 Vi kan tilbyde et team af højt specialiserede medarbejdere, som blandt andet er uddannede maskiningeniører, produktions teknologer, maskinmestre og industriteknikere.