Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Kontakt os – vi er her for at hjælpe.

" Topteam leverer mekanisk konstruktion og projektledelse til vores kunder. Vi er tro mod projektet og har fuld fokus på at hjælpe vores kunder med at skabe udvikling "

Bruno Villadsen, medejer hos Topteam

Topteam og N.C. Nielsen løfter opgaven!

 

N.C. Nielsen A/S er landets største leverandør af gaffeltrucks, terminaltraktorer, el-løftere og specialmaskiner.  N.C. Nielsen A/S tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger.  N.C. Nielsen A/S har derudover også en egenproduktion af specialudviklede Lithium-ION batterier til el-løftere og gaffeltrucks m.m. N.C. Nielsen A/S kan ligeledes tilbyde kunderne en landsdækkende serviceorganisation, der suppleres af landets nok største reservedelslager inden for sit område.

Et konstant krav om høj kvalitet i både produkter og service er de alt overskyggende årsager til N.C.Nielsens position som landets største.

Netop kravet om den høje kvalitet på produkterne er årsagen til, at Topteam A/S i dag arbejder tæt sammen med N.C. Nielsen A/S på mange af deres projekter. Topteam har her kunne tilbyde medarbejdere af høj kvalitet og med stor erfaring inden maskinkonstruktion, styrkeberegning og produktudvikling, som er det N.C. Nielsen A/S har efterspurgt i forbindelse med udviklingen af deres specialmaskiner samt Lithium-ION batterier. Arbejdsopgaverne har omhandlet design, funktionalitet, optimering, dokumentation og styrkeberegning. Sidstnævnte indebærer både analytiske beregninger og FE-Analyser af konstruktionens bærende dele, således at det sikres, at produkterne kan klare de belastninger, som de bliver udsat for i forbindelse med de forskellige arbejdsopgaver.  

Om samarbejdet med Topteam udtaler Søren Skougaard fra N.C. Nielsen A/S:

”Der stilles store krav International og National til bl.a. beregningsdokumentationen af vores løfte og håndteringsudstyr, da det oftest benyttes med operatører i og omkring anlægget.

Vi har valgt Topteam som samarbejdspartner, da de har et stort forhåndskendskab til de standarder, vi designer ud fra i Europa og har desuden evnen til at læse op på nye krav og standarder fra vores Internationale kunder og herefter omsætte dem til specifikke designønsker.

Topteam har gennem de sidste 2 år leveret de ydelser vi efterspørger onsite og backoffice

Står du og mangler en sparringspartner eller specialist med solid erfaring i, at drive meget komplicerede projekter, små som store, så tøv ikke med at kontakte vores salgsteam:

Keld Sørensen på tlf.: +45 28 55 04 71 eller Brian Jensen på tlf.: +45 24 76 02 90

Vi kan tilbyde et team af højt specialiserede medarbejdere, som blandt andet er uddannede maskiningeniører, produktions teknologer, maskinmestre og industriteknikere.